Ние не можем да ви дадем предпазни каски. – канализирано от Рон Хед


30 юни 2013

Архангел Михаил

Време е за нас да обсъдим движенията които се случват във вашите общества. Други са го направили вече. Дори и другите ченълинги са направили това. Но ние само докосваме темата тук. Това може да е кратко съобщение, но ние ви вярваме, че ще му отделите мисъл и внимание.

Вие вече виждате около себе си съобщения за много катаклизми. Казват ви за бунтове, за масови протести, за държавни репресии. Вие сте уведомявани почти ежедневно за планове и технологии които са предназначени да ви контролират, дори повече отколкото в момента сте контролирани. Вие сте бомбардирани неограничено с истории за тежка телесна повреда от всякакъв сорт, повечето от които, може да се отбележи, са настъпили на много хиляди километри от вас. Ако следите тези неща, ще бъде много лесно за вас да изгубите себе си в чувство на съмнение, страх и депресия.

Повечето от вас които следят тези съобщения, не всички, но повечето, са се научили да балансират това, което вземат в своето съзнание и да остават обнадеждени и центрирани в себе си. Дори и така да е, ние имаме една гледна точка, която искаме да обсъдим по отношение на всичко това.

Вие, в момента, започвате да реконструирате вашия свят в място от типът за които най-голямото мнозинство от вас са бленували и са се молили през последните няколко хиляди години. Вие се молихте за него, и сега е време то да се случи. Вашия свят сега е строителна площадка, скъпи приятели. Но не можем да изградим ограда за безопасност около него за да ви пази от сътресенията. Ние не можем да ви дадем предпазни каски. Живеете в средата на работната площ. Каквото можем да направим, е, да помогнем да се помни истината за това което се случва, ако само дадете малко доверие на нашите думи.

Всичко което сега виждате, без значение как то изглежда на повърхността, се използва за постигането на промените които желаете, и в действителност, създавате за себе си. Така че, ако трябва да гледате по-смущаващи неща, и ние със сигурност мислим, че не трябва да заравяте главите си в пясъка, както вие казвате, тогава ви молим да търсите възможните начини по които те могат да допринесат за желания резултат. Най-вече, опитайте се да останете наясно в тези времена на промени в световното съзнание, които те внасят. Те със сигурност са оказали голямо въздействие на вас, нали така?

В същото време, продължете да работите за собствения си растеж и да предлагате любов и комфорт колкото можете на другите. Тази любов, която ние предлагаме, Е новият свят за който мечтаете.

Бъдете в мир във вашите сърца, скъпи приятели, скъпо семейство. Ние ще говорим отново. Добър ден.

Източник

Превод: Hristo



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments